Spark

Spark logo icon

Energetisch welzijn voor bedrijven

Design icon

Waarom Spark?

Decoration image

Op maat

Ons actieplan is altijd gericht op huidige gewoontes en actuele thema’s.

Variatie

De keynotes, challenges en teambuildings worden regelmatig geüpdatet.

Lange termijn

Meer energie wil je niet voor even, maar nu én in de toekomst. We got you!

Why spark image

Versterk je fundament

Het fundament van een sterk team zijn sterke individuen. Onderlinge samenwerking en ondersteuning zijn essentieel om ervoor te zorgen dat iedereen goed in zijn of haar vel zit. Extra voordeel: dit bevordert op zijn beurt dan weer de communicatie en productiviteit. Hulp nodig om dit te realiseren? Lees dan snel verder!

Why spark image

Laagdrempelige methodes

Spark reikt laagdrempelige methodes aan om de teamenergie te versterken. Er is de laatste jaren steeds meer aandacht voor fysiek en psychosociaal welzijn op de werkvloer. Toch geloven we niet dat enkel millennials hier nood aan hebben. We introduceren kennis, oefeningen en tips die voor iedereen van belang zijn. Verbondenheid in het team is bevorderlijk voor zowel de sfeer als de productiviteit!

Why spark image

Nudging

Spark engageert zich om jullie teams warm te maken via originele interne communicatie strategieën. Hoe hoger de participatiegraad, hoe meer community en uiteindelijk een grotere return. Met visuele neuromarketing inspireren we jullie mensen op een subtiele of soms ludieke manier.

Why spark image

Data driven

We analyseren vooraf en monitoren de voortgang tijdens ons traject met onze scans. Met deze data kan er tijdig ingegrepen worden om jullie traject maximaal te doen renderen.

Why spark image

Werkbaarheidscheques

Wij zijn erkend dienstverlener voor de Vlaamse Overheid. Daardoor kunnen er werkbaarheidscheques ingezet worden rond metingen en advisering in kader van psychosociaal welzijn. Hierbij kunnen bedrijven 60% terugvordering krijgen bij een plafond van 10.000 EUR op jaarbasis.

Ontdek ons aanbod
Decoration image