Spark

Spark logo icon

Energetisch welzijn voor bedrijven

Design icon

Waarom Spark?

Decoration image

Op maat

Ons actieplan is altijd gericht op de verzamelde data en in overleg met HR.

Variatie

Onze diversiteit aan coaches, sprekers, workshops wordt jaarlijks uitgebreid.

Korte termijn

We werken per kwartaal en de bal ligt steeds in het kamp van de klant.

1 9807ab62f3

Versterk je fundament

Het fundament van een sterk team zijn sterke individuen. Onderlinge samenwerking en ondersteuning zijn essentieel om ervoor te zorgen dat iedereen goed in zijn of haar vel zit. Extra voordeel: dit bevordert op zijn beurt dan weer de communicatie en productiviteit. Hulp nodig om dit te realiseren? Lees dan snel verder!

Brainstorming with the best shot of office worker 2022 09 14 02 05 58 utc 668f0f37f4

Korte verbintenissen

We mikken op duurzame samenwerkingen door hapklare interventies te bieden op korte termijn. Is digitale afleiding of vermoeidheid een werkpunt? Dan werken we een kleine twee maand rond één thema.

2 4aba3f2b8e

Laagdrempelige methodes

Spark reikt laagdrempelige methodes aan om de teamenergie te versterken. Er is de laatste jaren steeds meer aandacht voor fysiek en psychosociaal welzijn op de werkvloer. Toch geloven we niet dat enkel de jongere generaties hier nood aan hebben. We introduceren kennis, oefeningen en tips die voor iedereen van belang zijn.

Photo 1549925245 f20a1bac6454 bf31980b54

Nudging

Spark engageert zich om jullie teams warm te maken via originele interne communicatie strategieën. Hoe hoger de participatiegraad, hoe meer community en uiteindelijk een grotere return. Met visuele neuromarketing inspireren we jullie mensen op een subtiele of soms ludieke manier.

Wenite vb 51613b41ff

Data driven

We analyseren vooraf en monitoren de voortgang tijdens ons traject met onze scans. Met deze data kan er tijdig ingegrepen worden om jullie traject maximaal te doen renderen.

Navy Blue Modern Landing Page Desktop Prototype 1 c8f50cdbe7

Download onze whitepaper!

Klik HIER en ontvang onze whitepaper:

'7 redenen om NIET aan wellbeing te beginnen'. Ontdek hoe je met deze fundamentals al aan de slag kunt gaan!

WSE 3a81825f2e

Werkbaarheidscheques

Wij zijn erkend dienstverlener voor de Vlaamse Overheid. Daardoor kunnen er werkbaarheidscheques ingezet worden rond metingen en advisering in kader van psychosociaal welzijn. Hierbij kunnen bedrijven 60% terugvordering krijgen bij een plafond van 10.000 EUR op jaarbasis.

Ontdek ons aanbod
Decoration image